UNDI 18: WADAH BAHARU GOLONGAN ANAK MUDA – Program Ilmiah Bersama Perpustakaan Tun Abdul Razak dan Kursi Institusi Raja-Raja Melayu UiTM Shah Alam

Shah Alam, 11 November 2022 – Pada hari Jumaat, 11 November 2022, Perpustakaan Tun Abdul Razak bersama Kerjasama Strategik Kursi Institusi Raja-Raja Melayu UiTM Shah Alam dengan bangganya mempersembahkan program ilmiah bertajuk “UNDI 18: WADAH BAHARU GOLONGAN ANAK MUDA.”

Acara ini telah diadakan dari jam 10:00 pagi hingga 12:00 tengah hari di UiTM Shah Alam. Program ini diadakan sebagai langkah positif untuk membuka wadah diskusi dan pandangan dari golongan belia, khususnya dalam konteks undang-undang dan sistem pilihan raya.

Program ini juga bertujuan untuk memberikan manfaat dan faedah kepada semua peserta dengan tujuan utama meningkatkan pengetahuan serta menggalakkan perkongsian ilmu di kalangan masyarakat dan warga UiTM.

Panel jemputan untuk program ini termasuk Encik Mujibu bin Abd Muis, seorang Felo Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (KIRRM) di UiTM manakala pengendali program ini ialah Encik Mohd Khairul Idzwan bin Mohd Saad, seorang Pembantu Perpustakaan Tertinggi.

Untuk memudahkan akses kepada semua, program ini telah disiarkan secara langsung di saluran YouTube Perpustakaan UiTM melalui pautan https://youtu.be/GvZcPo0yZmI.

Bagi makluman semua, penyertaan dalam program ini adalah terbuka kepada komuniti UiTM sahaja. Ucapan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan program ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *