Perkhidmatan Penghantaran Buku

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif
 

 

  

Perkhidmatan Penghantaran Buku
Kami menghantar buku yang diminta ke depan pintu rumah anda.
  1. Perkhidmatan ini terbuka kepada semua kakitangan dan pelajar UiTM di UiTM Shah Alam. Tertakluk kepada pinjaman kelayakan.
  2. Cari buku dalam OPAC (https://library.uitm.edu.my/opac.html). Gunakan Nombor ID Pelajar dan Nombor Pasport. Hanya pelajar berstatus aktif sahaja dibenarkan mengakses OPAC. Hanya buku Rak Terbuka dibenarkan untuk perkhidmatan ini.
  3. Isi borang ini (https://bit.ly/pinjamanbuku). Hanya pelajar berstatus aktif dibenarkan meminjam buku. Pengguna boleh memilih untuk memilih kaedah penghantaran (mengambil sendiri/dengan tangan dalam kawasan kampus) atau kurier.
  4. Permintaan akan diproses berdasarkan hari bekerja kecuali hujung minggu/cuti am. Pengguna akan dimaklumkan melalui e-mel untuk permintaan yang berjaya/tidak berjaya.
  5. Pengguna bertanggungjawab memulangkan buku perpustakaan sebelum tamat tempoh pinjaman dan memahami caj denda lewat bagi pelajar / potongan gaji (kakitangan) yang akan dikenakan.
  6. Hubungi kami di Chat dengan Pustakawan https://ptar.uitm.edu.my/libchat/ atau hubungi 03-55443716 untuk maklumat lanjut.
eLibrary Guide How to find Book via OPAChttps://youtu.be/u6C38OUORT4
 
Untuk Maklumat lanjut, hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan kami:
Puan Siti Salwa A.Rahman 03 5544 3716 / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Kaunter Perkhidmatan Pelanggan 03 5544 3716

Stay Connected via online : 
Need Help? https://ptar.uitm.edu.my/libchat/ or WhatsApp : https://wa.me/message/MMKDSJ5O3JBHA1
*Pustakawan kami yang bertugas sedia membantu anda pada bila-bila masa (Isnin-Jumaat | 8:30 pagi - 4:45 petang & Sabtu-Ahad | Tutup)
 
NOTA: UNTUK MAKLUMAT ANDA PERKHIDMATAN PERPUSTAKAAN BOLEH DIAKSES MELALUI PERPUSTAKAAN DIGITAL UiTM SEMASA PELAKSANAAN
PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN (PKP) URL: https://library.uitm.edu.my